Velværebehandling
TopBanner

Velværebehandling

Vi har i mange år fleipet med begrepet BITTES TANN-SPA. Det kommer av at det var så mange pasienter som kommenterte hvor deilig det var å bli stelt med hos Bitte, og hvordan de følte seg så rene og friske og fornyet etterpå. I tillegg har jo Bitte alltid likt å ha stearinlys på rommet sitt, og hun har ofte rosa skjorte og munnbind. Og da blir det jo lett å fleipe om SPA.

Men ved ettertanke skjønner vi at dette faktisk er et behov, og det er noe mange pasienter setter pris på. For all del, Bitte er en faglig dyktig tannpleier som behandler alvorlig tannkjøttsykdom (periodontitt) med gode resultater. Hun tar bakterieprøver, måler bentap, renser i tannkjøttlommer med anestesi osv. Men hun leverer også velvære!

Akkurat som noen liker massasje eller fotbehandling, er det mange som kommer regelmessig til Bitte for å få munn og tenner grundig rengjort på en varsom måte. Vi har faktisk flere eksempler på pasienter som har sluttet å røyke rett etter en slik behandling, rett og slett fordi de har følt seg så jomfruelig rene.

BITTES TANNSPA. Får frem smilet!