Tannregulering
TopBanner

Tannregulering

Vi tilbyr tannregulering for pasienter som ønsker en estetisk forbedring av sin tannstilling. Det kan være større tannstillingsfeil som ikke er behandlet. Eller det kan være mindre og enklere ting som skjeve enkelttenner, store mellomrom eller lignende.

Vi kan tilby tre alternative


behandlingsformer:

1. Clarity

– tradisjonell regulering

2. Invisalign 

– reguleringsskinner

3. Incognito

– usynlig tannregulering


Vår kjeveortoped, Kristin Aanderud-Larsen, har lang erfaring og høy kompetanse innenfor estetisk tannregulering. Hun er den i Norden som har gjort flest behandlinger med Incognito (usynlig tannregulering) med flere tusen ferdigbehandlede pasienter. 

Incognito innsideregulering kan brukes for å løse de aller fleste tannstillingsfeil – les mer her. I noen tilfeller kan man også få et godt resultat ved regulering med avtakbare og gjennomsiktige skinner. Skinnene er skreddersydde og byttes annenhver uke. Les mer om Invisalign.

Kristin kan også tilby tradisjonell regulering til både barn og voksne, men alltid med de høyeste estetiske mål. Utsideregulering blir gjerne utført med gjennomsiktige "klosser" på tennene av typen Clarity.

Kristin er ukentlig i Sandefjord for å følge opp våre pasienter, hun har i tillegg praksis på Nesbru. Du kan lese mer om Kristin her eller hos Denta Tannklinikk. De dagene hun ikke er her på Tannklinikken Skeie, er tannleger og assistenter på klinikken opplært til å ta seg av eventuelle ettersyn eller akutte problemer.

 

Prisen på tannregulering
Prisene for tannregulering hos Kristin er helt normale "Vestfoldpriser" og pasientene vil få den samme trygderefusjon som hos andre kjeveortopeder. Vi har direkte oppgjør med Helfo, slik at du som pasient kun betaler din egenandel.

 

Er du nysgjerrig på om dette kan være noe for deg? Ta kontakt og få en time for en uforpliktende vurdering.

Usynlig tannregulering

Usynlig tannregulering monteres på baksiden av tennene og kan brukes for å løse de aller fleste tannstillingsfeil.