Narkose ved tannbehandling
TopBanner

Narkose

Vi har med jevne mellomrom «narkoseuker», der et narkoseteam jobber på klinikken hele uken. Narkosetilbudet gjør det mulig for pasienter med tannlegeskrekk eller kraftige brekningsproblemer å få nødvendig behandling. Vi tilbyr både full narkose og sedasjon, som er en såkalt «lett narkose» med overvåkning.  

Listene fylles raskt opp – ta kontakt med oss for en uforpliktende prat og finn ut om dette kan være en løsning for deg.

 

Telefon:33 46 61 71  E-post:resepsjon@tannklinikken.no 

Alle behandlinger kan utføres i narkose

Rotfyllinger, implantater eller kirurgi - uansett behandlingsbehov kan vi utføre det i narkose. Første konsultasjon er uansett alltid helt smertefri. Der får du en samtale med tannlegen, en kartlegging av din tannhelse samt flere behandlingsalternativer og prisoverslag.  

 

For noen pasienter med tannlegeskrekk, er en kaffe med tannhelsesekretær Bodil et godt førstemøte med klinikken. Hun kan fortelle om hvordan hele prosessen vil foregåDu kan lese mer om dette her.

 

Ofte stilte spørsmål rundt tannbehandling i narkose, finner du her.

 

Rutinert narkoseteam

Tannklinikken Skeie har enerett i Vestfold på narkosetjenester fra Fast Track AS. Fast Track narkoseteam er landets mest erfarne leverandør av narkose for tannbehandling. Teamet består av rutinerte overleger som er spesialister i anestesiologi og erfarne anestesisykepleiere.  

 

Fast Track-teamet kommer regelmessig til vår klinikk. Står du på liste for tannbehandling i narkose, blir du kontaktet så snart vi setter opp nye datoer.  

 

Full narkose
Full narkose

Fast-Track kommer til klinikken med alt som er nødvendig av moderne og høyteknologisk narkoseutstyr. Narkosebehandlingen foregår etter de samme prinsipper som ved et sykehus. Både lege og sykepleier er til stede under behandlingen.

Lett narkose
Lett narkose

Anbefales til pasienter som ikke klarer å gjennomføre undersøkelse og tannbehandling selv etter samtale og evt. bruk av benzodiazepiner, (Valium/Flunitrazepam, etc.)

Narkose steg for steg
Narkose steg for steg

Tannhelsesekretær Bodil har lang erfaring med tannlegeskrekk. Her forklarer hun gangen i en narkosebehandling, steg for steg. Helt fra første kontakt – til utført behandling.

Bli kvitt tannlegeskrekken
Bli kvitt tannlegeskrekken

Tannlegeskrekk er et utbredt problem. Vi gjør alt vi kan for å legge til rette for å bryte ned barrierene for å komme til oss, og leser du dette – er du et stykke på vei allerede!

Historien om Karin
Historien om Karin

“Karin” hadde fullstendig tannlegeskrekk og kraftige brekningsreflekser. Med narkose fikk hun et helt nytt smil – og liv!