Narkose ved tannbehandling
TopBanner

Narkose

Vi kan nå tilby tannbehandling i full narkose for pasienter med tannlegeskrekk eller kraftige brekningsproblemer. I tillegg tilbyr vi sedasjon (såkalt "lett narkose") med overvåkning.

Tannklinikken Skeie har enerett i Vestfold på narkosetjenester fra Fast Track AS (www.fast-track.no) 
Fast Track narkoseteam er landets mest erfarne leverandør av narkose for tannbehandling. Teamet består av rutinerte overleger som er spesialister i anestesiologi 
og erfarne anestesisykepleiere. Et team med rutinerte narkoseleger og -sykepleiere vil komme regelmessig til vår klinikk.

Du sover søtt, og våkner med nye tenner :) 

Narkose kan være redningen for mange med tannlegeskrekk, blant annet for en av våre pasienter, Karin. Her kan du lese mer om hvordan narkosen gjorde det mulig for Karin å få nye tenner - og dermed et nytt liv.
Full narkose

Fast-Track kommer til klinikken med alt som er nødvendig av moderne og høyteknologisk narkoseutstyr. Narkosebehandlingen foregår etter de samme prinsipper som ved et sykehus. Både lege og sykepleier er til stede under behandlingen.

Lett narkose

Anbefales til pasienter som ikke klarer å gjennomføre undersøkelse og tannbehandling selv etter samtale og evt. bruk av benzodiazepiner, (Valium/Flunitrazepam, etc.)

Det er mange grader av sedasjon – alt fra relativ våken, men rolig pasient, til en som er døsende, men lett vekkbar.