Narkose ved tannbehandling
TopBanner

Narkose

Vi kan nå tilby tannbehandling i full narkose for pasienter med tannlegeskrekk eller kraftige brekningsproblemer. I tillegg tilbyr vi sedasjon, eller såkalt "lett narkose", med overvåkning.

Ønsker du mer informasjon om tannbehandling i narkose, ta kontakt på telefon 33 46 61 71.

Husk at første konsultasjon alltid er helt smertefri. Da legger vi opp til en samtale med tannlegen, og en kartlegging av din tannhelse slik at vi kan komme med våre anbefalinger. Les om hele prosessen med tannbehandling i narkose her, eller ring oss om du har noen spørsmål. Her kan du også få en oversikt over de meste stilte spørsmålene tilknyttet tannbehandling i narkose. 

Vi på Tannklinikken Skeie har enerett i Vestfold på narkosetjenester fra Fast Track AS. Fast Track narkoseteam er landets mest erfarne leverandør av narkose for tannbehandling. Teamet består av rutinerte overleger som er spesialister i anestesiologi 
og erfarne anestesisykepleiere. Fast track-teamet kommer refelmessig til vår klinikk - står du på liste for tannbehandling i narkose, blir du kontaktet så snart vi setter opp nye datoer. 

Narkose kan være redningen for mange med tannlegeskrekk, blant annet for en av våre pasienter, Karin. Her kan du lese mer om hvordan narkosen gjorde det mulig for Karin å få nye tenner - og dermed et nytt liv.

Kontakt og timebestilling:

Telefon: 33 46 61 71
E-post: resepsjon@tannklinikken.no

Timebestilling skjer per telefon. Full narkose

Fast-Track kommer til klinikken med alt som er nødvendig av moderne og høyteknologisk narkoseutstyr. Narkosebehandlingen foregår etter de samme prinsipper som ved et sykehus. Både lege og sykepleier er til stede under behandlingen.

Lett narkose

Anbefales til pasienter som ikke klarer å gjennomføre undersøkelse og tannbehandling selv etter samtale og evt. bruk av benzodiazepiner, (Valium/Flunitrazepam, etc.)

Det er mange grader av sedasjon – alt fra relativ våken, men rolig pasient, til en som er døsende, men lett vekkbar.