Sondre Hvidsten

Sondre Hvidsten

Tannlege MNTF

Erfaring
Sondre er født og oppvokst på Haukerød, og er nå endelig tilbake i solfylte Sandefjord etter alle årene ved Universitetet i Bergen. Han har hatt feriejobb på Tannklinikken gjennom studietiden, når han ikke jobbet på Megaflis. (Du har kanskje møtt ham der?) Alle på klinikken likte Sondre så godt at vi var enstemmige: Han vil vi ha hit! Og nå er han nyansatt i full stilling, bosetter seg her med samboer og planlegger fremtiden i Sandefjord

Sondre ser frem til en variert hverdag som allmenntannlege, på en klinikk med hyggelige kolleger og et godt fagmiljø. Fordelen med å komme til en stor og veletablert klinikk, er at han alltid kan søke råd hos erfarne kolleger, hvis han møter på nye utfordringer. Han synes det er gøy å jobbe og vil alltid stå på ekstra for å gi deg hjelp raskt.

Litt om meg

Beskriv deg selv med tre ord
Pliktoppfyllende, positiv og omgjengelig.

Hva er det beste med å jobbe på Tannklinikken Skeie?
Det beste med å jobbe her er alle de gode kollegaene jeg har rundt meg. Både med tanke på det faglige og det sosiale. Vi deler kunnskap oss i mellom for å gi pasientene den beste behandlingen.

Hva gjør deg til en god tannlege?
Jeg tror at det å lytte til hva pasientene ønsker, og la de ta del i behandlingsplanleggingen er viktig, det føler jeg at jeg er flink til. Samtidig er jeg veldig engasjert i faget og forsøker alltid å tilegne meg den nyeste kunnskapen som er. Til slutt føler jeg en fellesnevner hos oss her på tannklinikken Skeie er at vi legger mye stolthet og energi i å levere kvalitet i alle ledd, noe jeg tror pasientene er opptatt av og tjener på.

Hva er dine hobbyer?
Fritiden bruker jeg mye på å være aktiv, og for tiden er jeg særlig opptatt med klatring og fotball på Helgerød. Jeg er ofte i Bugården og spiller frisbeegolf også. Vinteren bruker jeg mye tid på ski, både fjellski og alpinski. 


Timebestilling:

Telefon: 33 46 61 71
E-post: resepsjon@tannklinikken.no

Hvis du har akutt behov for tannlege, ring oss så hjelper vi deg. 
Du finner oss i Aagaards Plass 1, i 2. etasje, over sykkelbutikken Spinn