Sondre Hvidsten

Sondre Hvidsten

Tannlege MNTF

Erfaring
Sondre er født og oppvokst på Haukerød, og er nå endelig tilbake i solfylte Sandefjord etter alle årene ved Universitetet i Bergen. Han har hatt feriejobb på Tannklinikken gjennom studietiden, når han ikke jobbet på Megaflis. (Du har kanskje møtt ham der?) Alle på klinikken likte Sondre så godt at vi var enstemmige: Han vil vi ha hit! Og nå er han nyansatt i full stilling, bosetter seg her med samboer og planlegger fremtiden i Sandefjord

Sondre ser frem til en variert hverdag som allmenntannlege, på en klinikk med hyggelige kolleger og et godt fagmiljø. Fordelen med å komme til en stor og veletablert klinikk, er at han alltid kan søke råd hos erfarne kolleger, hvis han møter på nye utfordringer. Han synes det er gøy å jobbe og vil alltid stå på ekstra for å gi deg hjelp raskt.

Fritid
Tilbake i hjembyen, og uten flere eksamener, gleder Sondre seg til å få tid til ulike fritidsaktiviteter. Kanskje møter du han med en frisbee i Bugården, på 10 meters dyp i fjorden med en krabbe i hånden eller på vei til trening med en fotball eller padelracket under armen.

Timebestilling:

Telefon: 33 46 61 71
E-post: resepsjon@tannklinikken.no

Hvis du har akutt behov for tannlege, ring oss så hjelper vi deg. 
Du finner oss i Aagaards Plass 1, i 2. etasje, over sykkelbutikken Spinn