Charlotte Sørensen

Charlotte Sørensen

Tannpleier

Erfaring 
Lille-Charlotte, som vi ofte sier siden vi hadde en Charlotte fra før, ble vi først kjent med da hun var utplassert hos oss som 15-åring. Uten å bli bedt om det, tok hun tak i ting og ryddet og vasket på klinikken. Makan til ungdom!

Hun utdannet seg til tannhelsesekretær og fikk selvfølgelig jobb hos oss. Men Charlotte syntes tannpleieryrket virket spennende, så hun forlot oss for å utdanne seg videre. Etter tre års tannpleierstudier, fikk vi henne endelig tilbake. Hurra!

Charlotte jobber nå med vanlig tannpleierarbeid, men har også lært seg mye om kjeveortopedi og er med i teamet som tar seg av reguleringspasientene våre. Pasientene våre skryter av hvor varm og behagelig fremtoning hun har og hvor grundig hun er i jobben.

Mangler klinikken en assistent en dag, eller trenger noen til å stille opp en kveld, er Charlotte oppe med hånden: Jeg kan godt ta det!

Fritid
Charlotte har mye overskudd og liker fart og spenning. Alle skigrener, så sant det går fort og nedover. Hun har vært instruktør på slalom, telemark og snowboard og elsker vinteren i bakkene.

Ellers i året blir det litt forskjellig trening og vi har hørt rykter om at hun nå også prøver seg på golfbanen. Blir Lotta Sørensen den nye Tutta Pettersen?