Charlotte Sørensen

Charlotte Sørensen

Tannpleier

Erfaring 
Lille-Charlotte, som vi ofte sier siden vi hadde en Charlotte fra før, ble vi først kjent med da hun var utplassert hos oss som 15-åring. Uten å bli bedt om det, tok hun tak i ting og ryddet og vasket på klinikken. Makan til ungdom!

Hun utdannet seg til tannhelsesekretær og fikk selvfølgelig jobb hos oss. Men Charlotte syntes tannpleieryrket virket spennende, så hun forlot oss for å utdanne seg videre. Etter tre års tannpleierstudier, fikk vi henne endelig tilbake. Hurra!

Charlotte jobber nå med vanlig tannpleierarbeid, men har også lært seg mye om kjeveortopedi og er med i teamet som tar seg av reguleringspasientene våre. Pasientene våre skryter av hvor varm og behagelig fremtoning hun har og hvor grundig hun er i jobben.

Mangler klinikken en assistent en dag, eller trenger noen til å stille opp en kveld, er Charlotte oppe med hånden: Jeg kan godt ta det!

Litt om meg

Beskriv deg selv med tre ord
Omtenksom, uhøytidelig og hjelpsom

Hva er det beste med å jobbe på Tannklinikken Skeie?
Det gode samarbeidet vi har på klinikken er uten tvil det beste. Vi har også hyggelige pasienter og ikke minst verdens beste kollegaer!

Hva gjør deg til en god tannpleier?
Det som gjør meg til en god tannpleier er alle tips og råd jeg får fra andre kollegaer.

Hva er dine hobbyer?
Er glad i trening, men ingenting slår slalåmbakken. Ellers liker jeg å være sosial og skal helst ikke gå glipp av noe.