Caroline Hem Andreassen

Caroline Hem Andreassen

Tannhelsesekretær

Erfaring 
Caroline er tannhelsesekretær med spesielt ansvar for klinikkens avdeling for kjeveortopedi. Der kan hun være i sitt ess - for denne damen har en egen evne til å få god kontakt med spesielt våre unge pasienter og deres foreldre.
Kanskje er det den unike kombinasjonen av arbeidserfaring som har gitt henne en fordel her? I tillegg til lang erfaring som tannhelsesekretær, har nemlig Caroline også jobbet på sjokoladefabrikk! Vi liker nå i alle fall å gjette på at grunnlaget for å jobbe med tannhelse, startet nettopp der...

BLI KJENT MED CAROLINE

Oppvokst i Sandefjord og Bugårdsområdet - der jeg fortsatt bor med familien. 

Beskriv deg selv med tre ord:
Samvittighetsfull, positiv og sporty 

Hva er det beste med å jobbe på Tannklinikken Skeie?

Jeg er så glad for å være en del av denne gjengen! Da jeg var ny, var det gode miljøet det aller første jeg la merke til, både faglig og sosialt. Jeg måtte lære meg mye nytt veldig fort - men med mange gode kollegaer med stort engasjement for faget, gikk det veldig bra!

Hva gjør deg til en god tannhelsesekretær?
Jeg er glad i mennesker og elsker å hjelpe andre. I tillegg foretrekker jeg arbeidsdager med god variasjon i oppgavene, noe jeg absolutt får på Tannklinikken Skeie. 

Hva er dine hobbyer?
Jeg har en ganske aktiv hverdag, der jeg trener, løper og er en ivrig turgåer. Tilbringer mye tid med familien og følger opp mine to tenåringsbarn med deres aktiviteter.