Birthe Z. Greger

Birthe Z. Greger

Tannpleier

Erfaring
Født i 1970. Tannpleier fra 1993 (Universitetet i Oslo). Begynte hos oss som tannpleier i 1995.

Birthe renser, pusser og steller på våre pasienter. Hun har ansvaret for klinikkens program for behandling av tannkjøttsykdom (periodontitt), og har med sin rutine og store kunnskap reddet mange.

Det er også stadig flere av våre pasienter uten tannkjøttsykdom som liker å komme ofte for puss og rens. De synes det er en "spa-opplevelse" å få stelt og rengjort munnen med Birthes varsomme hender.

Litt om meg

Beskriv deg selv med tre ord
Jeg er stort sett i godt humør, og liker å tro at jeg bidrar til mye latter og god stemning. Er pliktoppfyllende og blir omtalt som effektiv, og jeg har stor omtanke for de rundt meg og bryr meg om at alle har det bra.

Hva er det beste med å jobbe på Tannklinikken Skeie?
Latteren sitter løst hos oss, og det er god stemning, noe mange pasienter ofte kommenterer. Når dette blandes med et sterkt faglig fokus blir det en veldig fin arbeidsplass.

Hva gjør deg til en god tannpleier?
Med lang fartstid bidrar jeg med en trygghet til faget. Jeg liker jobben min veldig godt og ønsker å gi pasientene en god og trygg opplevelse under tannbehandling. Jeg har lett for å bli kjent med og prate med folk, noe som kommer godt med i jobben. Det er viktig for meg å gi en så skånsom behandling som mulig til mine pasienter, og da er det kjekt å være utstyrt med en god porsjon empati.

Hva er dine hobbyer?
Siden jeg var liten har jeg alltid sunget i kor. Nå synger jeg i Sandefjord vokalensemble, som jeg mener helt objektivt er det beste koret med de flotteste damene.

Ellers er det viktig for meg å være sammen med familien min og gode venner. Jeg liker å lage god mat og gjøre det hyggelig hjemme. I tillegg benytter jeg alle de fine turområdene Sandefjord har så ofte jeg kan.