Anita Røine

Anita Røine

Avdelingsleder

Erfaring
Født i 1968. Utdannet tannhelsesekretær i Oslo i 1990. Begynte i Tannklinikken i 2001.
Anita er, som Mai Britt, også ei landsens jente. Født og oppvokst i Valdres (som Rune sier: De lager ikke sånne jenter i by’n).

Før Anita kom til oss, hadde hun rukket å skaffe seg erfaring fra en av landets ”superklinikker”. Hun kunne derfor tilføre klinikken nye og effektive rutiner, bl.a. for våre steriliseringsprosedyrer.
Anita elsker å ta på seg ansvar og er etterhvert den som har oversikten og kontrollen på hele klinikken. Når Anita har en oppgave blir den gjort, uansett om hun må ta helgen til hjelp. Hun har den totale kontroll på alt!

Litt om meg

Beskriv deg selv med tre ord
Jeg er stort sett blid og glad og fornøyd med tilværelsen.  Litt for glad i mat, men også glad i å gå tur og sykle. Er ikke så tålmodig.

Hva er det beste med å jobbe på Tannklinikken Skeie?
Det beste med å jobbe på tannklinikken er menneskene jeg møter. Selvfølgelig de jeg jobber sammen med men like mye pasientene som jeg har lært å kjenne ved å ha jobbet her i mange år.

Det er variert arbeid og spennende oppgaver.

Hva gjør deg til en god tannhelsesekretær?
Jeg tror jeg er en god tannhelsesekretær fordi jeg er samvittighetsfull og nøyaktig. Liker å holde orden og ha rutiner. Liker også å ha oversikten og sørge for at ting går som planlagt.

Hva er dine hobbyer?
Jeg er praktisk anlagt og liker litt grov arbeid. Småsnekring, maling og hagearbeid. Jeg er utålmodig og liker bedre å lage blomsterbedet, enn å luke det !

Har symaskin og kan bruke den.