Anne Therese Omdal

Anne Therese Omdal

Tannlege MNTF

Erfaring
Født 1978. Utdannet ved Odontologiske Instituten i Gøteborg i 2005. Allmennpraktiker. Bred erfaring fra en av Oslos største klinikker. Plukket ut blant 50 søkere da vi sist utvidet teamet vårt. Godkjent spesialkompetanse for å utføre implantatprotetikk på trygdens regning.
Hun er en sikker og behagelig tannlege som allerede har tilført klinikken masse ny kunnskap. Lar seg ikke stresse av noe, men beholder roen i alle situasjoner. Elsker nye faglige utfordringer.

Litt om meg

Beskriv deg selv med tre ord
Ansvarsfull, nøyaktig og rolig.

Hva er det beste med å jobbe på Tannklinikken Skeie?
Veldig hyggelige og kunnskapsrike folk å samarbeide med hver dag. Fantastisk arbeidsmiljø og veldig koselige pasienter. Jeg stortrives! 

Hva gjør deg til en god tannlege?
Jeg tar meg nok tid til å få arbeidet bra og har alltid i bakhodet: "hvordan ville en annen tannlege vurdert dette arbeidet?". Jeg er rolig og forsiktig, og ønsker at pasientene mine skal ha en god opplevelse.

Hva er dine hobbyer?
Jeg liker håndarbeid også på fritiden, og strikker, maler og driver med japansk "pic cross" kryssord. Litt sært, men veldig gøy med bildekryssord! I helgene går jeg ofte på tur med mann og barn, eller så vi tar en tur i klatreveggen. Hytteturer til Blefjell blir det også mye av.