KONTAKT
TopBanner

Kontakt oss

Tannklinikken Skeie AS

Aagaards plass 1
3211 Sandefjord

Telefon: 33 46 61 71
E-post: resepsjon@tannklinikken.no

Åpningstider

Sommeråpent mellom 20.juni - 19. august:
Mandag - fredag 08.00 - 16.00 

Ordinære åpningstider 
Mandag - torsdag 08.00 - 20.00
Fredag: 08.00 - 16.00

Timebestilling:

Timebestilling skjer per telefon
Hvis du har akutt behov for tannlege, ring oss så hjelper vi deg. 

Akutt behov utenfor åpningstid:

Ved akutt behov for hjelp utenfor åpningstiden, ring 99 55 61 71 og legg på. Vi vil kontakte deg så snart som mulig og sørge for at du får den hjelpen du trenger. 

Kart og veibeskrivelse:

Du finner oss i Aagaards Plass 1, i 2. etasje, over sykkelbutikken Spinn. Ønsker du en mer detaljert veibeskrivelse fra deg til oss, kan du klikke på veibeskrivelse-linken i kartet nedenfor (eller klikk her) –skriv inn din avreiseadresse i startfeltet øverst til venstre på kartsiden som åpner seg. Klikk så på knappen "Få veibeskrivelse" og du får en fullstendig veibeskrivelse fra din adresse helt til vår klinikk.

Parkering:

I Sandefjord har vi gratis "kantsteinsparkering" med tidsbegrensning. Husk å stille "klokken" i bilvinduet eller skriv ankomsttiden på en lapp. Ellers er det plasser med betalingsautomater på Aagaards plass. Skulle alt være fullt, er det nesten alltid ledige plasser i parkeringskjelleren under plassen. Husk å beregne god nok tid. Ring oss hvis du har problemer.

Smittevern på klinikken

Vi har gode rutiner for smittevern, slik at du alltid kan kjenne deg trygg på at du ikke blir utsatt for unødig smitterisiko hos oss. 
Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål rundt dette, vi er her for deg.


 


loader