KONTAKT
TopBanner

Kontakt oss

Tannklinikken Skeie AS

Aagaards plass 1
3211 Sandefjord

Telefon: 33 46 61 71
E-post: resepsjon@tannklinikken.no

Timebestilling:

Timebestilling skjer per telefon. 
Hvis du har akutt behov for tannlege, ring oss så hjelper vi deg. 

Viktig informasjon angående Covid-19.

Vi har gode rutiner for smittevern, slik at du kan kjenne deg trygg på at du ikke blir utsatt for unødig smitterisiko hos oss.

På klinikken kan du føle deg trygg, vi har ivaretatt alle krav til hygiene og vil sørge for god avstand mellom pasienter.

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål, vi er her for deg.

Akutt behov utenfor åpningstid:

Ved akutt behov for hjelp utenfor åpningstiden, ring 99 55 61 71 og legg på. Vi vil kontakte deg så snart som mulig og sørge for at du får den hjelpen du trenger. 

Kart og veibeskrivelse:

Du finner oss i Aagaards Plass 1, i 2. etasje, over sykkelbutikken Spinn. Ønsker du en mer detaljert veibeskrivelse fra deg til oss, kan du klikke på veibeskrivelse-linken i kartet nedenfor (eller klikk her) –skriv inn din avreiseadresse i startfeltet øverst til venstre på kartsiden som åpner seg. Klikk så på knappen "Få veibeskrivelse" og du får en fullstendig veibeskrivelse fra din adresse helt til vår klinikk.

Parkering:

I Sandefjord har vi gratis "kantsteinsparkering" med tidsbegrensning. Husk å stille "klokken" i bilvinduet eller skriv ankomsttiden på en lapp. Ellers er det plasser med betalingsautomater på Aagaards plass. Skulle alt være fullt, er det nesten alltid ledige plasser i parkeringskjelleren under plassen. Husk å beregne god nok tid. Ring oss hvis du har problemer :)

 


loader