Tannregulering
TopBanner

Tannregulering

Vi tilbyr tannregulering for pasienter som ønsker en estetisk forbedring av sin tannstilling. Det kan være store tannstillingsfeil, som det av en eller annen grunn ikke har blitt gjort noe med. Eller det kan være mindre og enklere ting som skjeve enkelttenner, store mellomrom eller lignende.

Vår kjeveortoped, Kristin Aanderud-Larsen, har lang erfaring og stor kompetanse i estetisk tannregulering. Hun er den i Norden som har gjort flest behandlinger med Incognito (usynlig tannregulering) med flere tusen ferdigbehandlede pasienter. Incognito innsideregulering kan brukes for å løse de aller fleste tannstillingsfeil.

I noen tilfeller kan man også få et godt resultat ved regulering med avtagbare og gjennomsiktige skinner. Les mer om Invisalign

Kristin kan også tilby tradisjonell regulering til både barn og voksne, men alltid med de høyeste estetiske mål. Utsideregulering blir gjerne utført med gjennomsiktige "klosser" på tennene av typen Clarity.

Kristin driver en klinikk i Oslo, men vil være ukentlig i Sandefjord for å følge opp våre pasienter. Du kan lese mer om Kristin her eller på www.tullinlokka-tannlegesenter.no. De dagene hun ikke er her, er tannleger og assistenter på klinikken opplært til å ta oss av eventuelle ettersyn eller akutte problemer.

Prisene for tannregulering hos Kristin er helt normale "Vestfoldpriser" og pasientene vil få den samme trygderefusjon som hos andre kjeveortopeder. Vi har direkte oppgjør med Helfo, slik at du som pasient kun betaler din egenandel. 

Er du nysgjerrig på om dette kan være noe for deg? Ring resepsjonen vår og få en time for en uforpliktende vurdering.